Westvoorderhof cvba
Westvoordestraat 32
9910 KNESSELARE

Privestalling voor paarden

Het Westvoorderhof is gelegen aan de rand van het Drongengoed, een prachtig natuurgebied met zeer veel wandelmogelijkheden.
Ideaal voor de recreatieruiter

Wij hebben een gedraineerde en verlichte buitenpiste waardoor rijden bij elk weer mogelijk is. Er is een wasplaats voorhanden.
In de zomer mogelijkheid tot weidegang in een van de vele afzonderlijke weiden.

fotoalbum

De huur van de stal

De stallen zijn ruime buitenboxen van meer dan 10 vierkante meter met automatische drinkbakken. Je staat zelf in voor het uitmesten en onderhouden van je stal. De paarden worden door onze zorgen gevoederd op weekdagen. In het weekend organiseren wij samen met alle eigenaars een beurtrol.

Het voeder en het stalstrooisel

De stallen moeten gestrooid worden met vlaslemen die je bij ons kunt aankopen volgens je verbruik. Ook je voeder kan je in functie van het verbruik aankopen. Wij bieden kwaliteitsvoeder aan de beste prijs aan. Maar indien je dit wenst kan je ook zelf je voeder dagelijks meebrengen.

Vaccinaties en ontworming

We vragen om minstens 1x per jaar te vaccineren tegen rhinopneumonie, griep en tetanus. Ook dient er 4x per jaar ontwormd te worden. Vaccinaties en ontwormingen kunnen in samenspraak gemeenschappelijk worden toegediend, hetgeen natuurlijk de kostprijs drukt.

Gezellige kantine

Een ruime kantine staat ter beschikking van onze klanten. Je kunt er binnen of op het terras onder vrienden een glaasje drinken. Wil je een privéfeestje geven? Dan kun je onze kantine met alle infrastructuur voor een dagje huren.

Waar kun je ons vinden?

Het Westvoorderhof is een privestal.
Altijd welkom maar graag een seintje vooraf...

...van de autosnelweg E40
Uitrit 11 (Aalter / Tielt / Knokke Heist).
Aan het rond punt richting Knokke / Maldegem (N44). Over de brug van het kanaal, de tweede lichten rechts (garage Opel).
Na 1,2 km links de Westvoordestraat inrijden (richting 'Jagershof'). Het Westvoorderhof is de laatste hoeve op uw rechterkant (na 1,8 km)

...van Eeklo
Baan Eeklo-Aalter (N499).
In Ursel, rechts richting Brugge / Ursel vliegveld. Na de drukkerij Verstraete de tweede straat rechts. De baan blijven volgen tot u uit het bos komt.
U ziet het Westvoorderhof liggen op uw linkerkant.

Gps coordinaten : N 51º08’50’’ - E 03º26’46’’

plannetje

Inlichtingen

Hans & Etty Sedeyn-Sänger
Telefoon : + 32 (0)9 375.17.68
GSM : + 32 (0)475 38 43 59
Fax : + 32 (0)9 375 17 68
Email : info@westvoorderhof.be